Instituut Beau-T. ♡

Hi peepzzz

Mijn examens zijn eindelijk gedaan en wat is er beter dan een zalige lichaamsverzorging om terug volledig ontspannen aan de vakantie te beginnen?

Vandaag bezocht ik instituut Beau-T om te genieten van een peeling & pakking van het lichaam. Niet enkel leerde ik de unieke producten van Phyto5 kennen, maar ook Tessa die het super goed doet!

De producten van Phyto5 zijn allemaal natuurlijke producten uit Zwitserland geïnspireerd op de eeuwenoude Chinese Geneeskunde en dit gecombineerd met de verfijnde Westerse technologie.

We startten met een volledige peeling van het lichaam voor een zijdezachte huid. Hierbij worden alle dode huidcellen verwijderd, zo zal ik ook intenser bruinen op vakantie 🙂

Na een douche met de producten van Phyto5 kreeg ik een pakking. Het volledige lichaam wordt een 20-tal minuten verzorgd met natuurlijke crème. Deze producten worden door het lichaam opgenomen tijdens de pakking en zorgen ervoor dat je huid de voldoende verzorging krijgt. Na de pakking kan je je douchen met de producten van Phyto5.

Ik raad deze behandelingen echt 100 % aan! Je relaxt er volledig van en het zijn zulke goede producten. Mijn huid voelt nu zooo zacht aan!

In Beau-T kan je ook terecht voor dagmake-up, ontharingen, manicure en zoveel meer! Check zeker eens de website. Als laatste kreeg ik een dagmake-up met producten van Minerologie. Geniet van de foto’s en check zeker eens de Instagrampagina of de website van Instituut Beau-T & Tessa.

Michelle ♥

 

 

Geef een antwoord