MTV party & 50th anniversary Scapa.♡

Hi babes en welkom terug voor een nieuwe post!

Dit artikeltje zal iets korter zijn omdat ik voornamelijk enkele leuke foto’s wil tonen van de eventjes die ik deze week heb gedaan. Woensdag werden we uitgenodigd door MTV om de MTV party bij te wonen! Hoe leuk!

Click here om meer te zien over de persdagen!

MTV party with a red carpet, de naam zegt het zelf al. Het was de eerste keer dat ik op zo’n event was en ik vond het gewoon geweldig! Leerde mega leuke mensen kennen, had a great time en uiteraard dansten we 😀 Oh en Loïc Nottet won de prijs, hij zal België vertegenwoordigen in Londen!

with the pretty @lieselotingels
squad ♡

Op donderdag werd ik uitgenodigd door Scapa om hun 50ste verjaardag te vieren in Antwerpen. Tijdens de persdagen ontdekt ik de leuke home decoratie van hun en die was echt veel te mooi.

glitter dress – Beaumonde Fashion

kousjes – Calzedonia

schoenen & tas – Machteld

Sofie Valkiers was ook aanwezig op het event en ik zag mijn kans om een foto te vragen 😀

Heb de foto in zwart-wit gezet want the bags under my eyes aren’t from Chanel ….oops

@sofievalkiers

Zo, dankjewel om te lezen en dan zie ik jullie de volgende keer!

Lots of love,

Michelle ♥

Geef een antwoord