Spotted: trends 2018! ♡

Hi girlies

Allereerst merry merry Christmas! 😀 Hoe was jullie dag? Ik heb super toffe cadeaus gekregen! Het boek van Emma Gelaude en van Tiany Kirilof en enkele verzorgingsproducten. SCOOOORE!

Het is ook kei lang geleden dat ik nog iets gepost heb op de blog maar het was meeeeega druk! Alle deadlines van school waren midden december en het voorbereiden voor de examens is ook begonnen.

But now I’m back met inspiratie voor jullie. Het zijn bijna solden en ik heb alvast mijn wishlist gemaakt, kijken jullie mee?

Ik heb echt een mega crush op schoenen .. je kan er toch nooit genoeg hebben? Enkellaarsjes, sneakers, loafers, .. count me in als je koopjes vindt! Ik maakte ook een lijstje met mijn to-have schoenen 😀

Aan tassen ben ik ook verslaafd, dus .. mama als je dit leest -> die Gucci belt tas vind ik mega mooi dus misschien voor mijn verjaardag? 😀

@carodaur

Zoals ik in mijn vorig artikel vertelde, zijn witte enkellaarsjes hot dit na- & voorjaar! En guess what … ik scoorde er in SALE! Ook platform schoenen zijn een trend die je meer en meer in het straatbeeld ziet, ik heb twee paar van Hogan en zou echt niet meer zonder kunnen.

Hieronder zet ik voor jullie wat trends op een rij die je dit voorjaar in het straatbeeld kunt spotten 😀

Zoek dus zeker tijdens de koopjes al naar deze kledingstukken want you can never do wrong with them! En ook al kom je ze toevallig tegen bij de nieuwe collectie .. gewoon doen! Het kan ook leuk zijn om tijdens te sales te investeren in designer pieces met een tijdloos karakter.

Love,

Michelle ♥

Faux leather biker jacket – Zara

Mid – rise skinny jeans – Zara

Ankle boots met parels – Zara

Gele suède jas – Mango

note to parents -> GUCCI BELT!

zwart-witte blazer – H&M

Knitted sweater – Zara

Geef een antwoord