Mijn favoriete sales items!♡

Hi!

Hopelijk heb je een leuk eindejaar gehad en al wat kunnen genieten van de SALES! Mijn examens zijn net afgelopen dus back to the blog. Finally!

In dit artikel wil ik jou mijn favoriete sales tonen en je wat inspiratie geven om nog snel te genieten van de koopjesperiode. Eigenlijk valt het mega goed mee, ik heb al ergere sales doorstaan. Online heb ik slechts 1 artikel gekocht en in de winkelstraat was het ook niet spetterend. & Other Stories hadden de mooiste spullen vond ik, dus zeker eens checken! Daar kocht ik deze knitwear.

In Mango waren immens veel jassen afgeprijsd! Mijn rode fluffy jas heb ik daar deze zomer gekocht en draag hem echt wel veel te vaak. Dus moest ik niet lang nadenken of ik kocht bijna dezelfde in het kerstboomgroen … oeps.

Ik heb al mega lang een crush op de wit-zwarte Balenciaga sweater maar die is net iets te duur voor mijn portemonnee vrees ik .. MAAR ik vond een lookalike in Bershka & ik ben er wel even gelukkig mee!

Last but not least! 

Ik vertelde al eens over deze beauties van Dr Martens en kocht ze online aan mega veel korting! Nu zijn ze nog maar 75 Euro maar enkel nog beschikbaar in maat 36.

Zo dit was het, viel goed mee toch? 😀 Wat hebben jullie allemaal gekocht in sale? Let me know!

Love,

Michelle ♥

Geef een antwoord