Beauty Secret: Actieve kool natural secrets♡

Hi there!

Vandaag deel ik met jullie mijn nieuwste beauty secret dat ik de afgelopen week heb getest 😀

Ken je Natural Secrets al? Natural Secrets verkoopt 100 % natuurlijke producten. Ik had al veel gehoord over de kool om je tanden witter te maken, maar had het nog nooit zelf getest. Ik had de kans om actieve kool zelf uit te testen. Het is een product waarmee je je tanden op een natuurlijke manier kan bleken & ik ben alvast overtuigd! Actieve kool is gemaakt van kokosnootschillen dus er zitten helemaal geen chemische stoffen in. Heb het nu een week gebruikt en zie echt wel het verschil 😀

Als tip geef ik wel mee dat je best eerst de kool gebruikt en pas erna je tanden poetst. Ikzelf koos ervoor om een aparte tandenborstel te gebruiken voor de kool omdat die volledig zwart wordt. Je kan het dan best goed uitspoelen. Als laatste kijk je voor het zekerste nog eens na als er geen zwarte resten achterblijven. Daar had ik soms last. Maar na het spoelen was alles weg! 😀

Hier vind je de link naar het product.

Love,

Michelle♥

Geef een antwoord