Hair Rituel by Sisley♡

Hi allemaal!

Welkom terug op de blog 😀 ! Vandaag vertel ik jou iets meer over enkele producten van Sisley die ik heb getest. Een paar weken geleden werd het nieuwe merk Hair Rituel by Sisley gelauncht in Brussel & ik was erbij.

Ik heb make-up en verzorgingsproducten van Sisley & ben er mega tevreden over dus kon niet wachten om hun haarproducten ook te testen. Kijk je mee?

Zoals je misschien wel weet, gebruikt Sisley natuurlijke elementen voor hun make-up en verzorgingsproducten. Het merk vindt het niet alleen heel belangrijk om onze huid te verzorgen, maar ook ons haar. Daarom werd Hair Rituel by Sisley op de markt gebracht.

Mijn haar was volledig kapot door de koude en de regen van de laatste maanden. Ik verzorg het momenteel met het serum dat mijn haar vooral versterkt. Het voelde zacht aan na het gebruiken van de producten. Je hoeft niet veel te gebruiken, enkele druppels zijn voldoende voor het gewenste effect. Je kan het serum ook gebruiken op droog haar, dus je hoeft het niet per se na een wasbeurt te gebruiken.

De Hair Rituel producten werken niet enkel in op de hoofdhuid, maar ook op de haarvezel wat zorgt voor een complete werking. De shampoo zorgt voor een natuurlijke golf in mijn haar, wat ik geweldig vind! Achteraf verzorg ik het met de conditioner. Ik ben alvast overtuigd 😀

Laat maar weten als je nog vragen hebt!

Liefs,

Michelle♥

 

Geef een antwoord