My Reboost met CKS & ICI Paris XL♡

Hi there lieve ladies!

Eindelijk is het maart! Maart is één van mijn favoriete maanden, de temperaturen stijgen, de lente begint eindelijk & het is ook mijn verjaardag in maart 😀 Mijn maand kan alvast niet meer stuk!

Vandaag vertel ik jou iets meer over mijn favoriete outfit van het moment.

CKS is klaar voor de lente & iedereen zal het geweten hebben! Met hun felle kleuren, leuke prints en gewaagde combinaties, krijg ik meteen zomerse vibes. Samen met ICI Paris XL zorgt CKS voor mijn My Reboost moment, meer me-time inplannen, een balans vinden tussen rust en leven & vooral de tijd nemen om te ontspannen. Klik hier voor de collectie!

Ik koos voor een look die me deed dromen van de zomer en waar ik me vooral zelfzeker in voel. De roze sweater vind ik geweldig met de leuke detailtjes en dankzij de jogging look voel ik me ontspannen & classy tegelijkertijd. Wil je meer van de collectie zien?

Ook jij maakt kans om een volledig Reboost pakket te ontvangen met een CKS look & verrassende ICI Paris XL goodies! Vind meer online op de website van CKS!

Liefs,

Michelle♥

Geef een antwoord