A touch of pink met Doutzen Kroes – Hunkemöller♡

Hi allemaal!

Ken jij de sportcollectie bij Hunkemöller al? Vandaag vertel ik jullie iets meer over mijn favoriete sportcollectie van Doutzen Kroes bij Hunkemöller! Ik vind het immens belangrijk om comfortabele kleding te dragen tijdens het sporten. Ik krijg vaak de vraag via Instagram wat ik wekelijks doe van sport. Omdat ik het redelijk druk heb tijdens de week met school & evenementen die ik bezoek voor mijn blog/instagram, probeer ik mijn sportmomenten goed in te plannen.

Het is vooral belangrijk om sporten niet te zien als een verplichte activiteit. Vroeger verplichtte ik mezelf om naar de fitness te gaan, wat voornamelijk tegen mijn zin was. Door deel te nemen met groepslessen is sporten pure ontspanning!

Dankzij de sportcollectie van Hunkemöller voel ik me zelfverzekerd, comfortabel met een touch of fashion. Check de volledige sportcollectie hier. Mijn all time favorite Doutzen Kroes is het gezicht & ontwerpster van de DK1985 collectie.

Ik koos voor een vrouwelijke look met a touch of pink. De sporttop is ideaal om binnen te sporten & zit niet te strak.

Shop de broek hier & de top hier! Veel succes met sporten & als je tips or tricks wil, stuur me zeker een berichtje!

Michelle♥

 

Geef een antwoord