How To Style: het zwarte pak – LolaLiza♡

Hey ladies!

Vorige zaterdag ging de nieuwste winkel van LolaLiza open & ik was erbij! Ik koos mijn favoriete outfit uit die ik gisteren meteen aan kon doen voor de bloggerdate in Kortrijk (die ik organiseerde!)

Kijken jullie mee?

Als eerste ging ik voor een basic, zwart pak. Zoals jullie misschien weten, zijn pakken mega hot dit jaar! Mijn eerste pak kocht ik in Zara enkele maanden geleden. Het leuke aan zo’n combinatie is dat je de stuks ook apart kan dragen 🙂 mogelijkheden genoeg!

Allereerst ging ik voor een iets “klassiekere” look met de blazer & een witte blouse. De gele sandalen zorgen direct voor een vrouwelijkere & iets zomerse touch!

Voor de bloggerdate koos ik dan weer voor een sporty look. Met een losse sweater creëer je een outfit die je op elke gelegenheid kan dragen! Ideaal voor een brunch met vriendinnen of te dragen naar school/je werk.

Shop de broek hier & de blazer hier!

Laat me zeker weten hoe jullie de look zouden combineren!

Liefs,

Michelle♥

 

Geef een antwoord