All about the Prints♡

Hi there!

Vandaag deel ik met jullie mijn favorieten van het moment. Ik heb mijn volledige garderobe summer proof gemaakt en kan alvast niet wachten om mijn zomerstuks te dragen. Ik houd ervan om prints te dragen & dat is nu net wat ik jullie toon!

Een van mijn favoriete Nederlandse bloggers, Lizzy Van der Ligt, heeft haar eigen collectie bij Pieces en ik ben alvast fan! Ik kocht enkele weken geleden een bordeaux rok met lippen op. Het pak dat ook in haar collectie zit is to die for! Die staat op mijn wishlist.

Thanks to deze mosterdkleurige nettas van Mango voel ik me alsof ik op een eiland zit, met een acaï bowl in de ene hand & een lekkere cocktail in de andere, I wish …

Wat ik leuk vind is om drukke prints af te wisselen met basic stuks zoals een boyfriend jeans, een geklede broek, .. Onder zo’n pak zou ik kiezen voor een witte effen t-shirt. Kijk je mee? 

Liefs,

Michelle♥

 

 

Omoda sneakers

+ 10 euro korting!

Sacha léopard loafers

Zalando oorbellen

About You boyfriend jeans

& Other Stories léopard top

& Other Stories groene top

Pieces Lizzy pak

Mango nettas

 

 

 

Geef een antwoord