Mijn favoriete producten voor de zomer♡

Ik moet je waarschijnlijk niet vertellen dat het van levensbelang is om je goed te beschermen tegen de zon? Hier ontdek je onder andere mijn fave zonneproduct! Ik testte deze maand ook enkele beautyproducten waarvan ik 100 % overtuigd ben. Kijk je mee?

Sisley – Hydra-Global Serum

Sisley heeft niet enkele goede make-upproducten maar ook voor de verzorging zit je hier op de juiste plaats. Ik testte het serum uit en ben alvast overtuigd. Het zorgt ervoor dat je huid voldoende gehydrateerd is en er fris en jong uitziet. De prijs voor dit product ligt iets hoger maar het is echte de moeite waard!

Hydra-Global Serum – 190 euro

La Mer – Crème de La Mer

Vorige week ging ik samen met het Belmodo-team een dag naar zee om het strand plasticvrij te maken. La Mer zet zich in voor zulke acties, geweldig toch?! De oceaan staat centraal bij het merk en daar draag ik graag mijn steentje voor bij! De Crème de La Mer is een ware bestseller. Als je de crème gebruikt moet je ze eerst opwarmen tussen je vingers!

La Mer – 155 euro

Yves Rocher – Maracuja

Zoals je hier kan lezen, ben ik een gigantische fan van Yves Rocher. De producten doen wat ze beloven en zijn bovendien ook echt niet duur. De Maracuja-lijn staat bovenaan mijn lijstje. Het poeder voor een zonnige teint is mijn all time fave! Door dit product krijgt mijn huid een natuurlijk zongebruind tintje, ideaal als je het mij vraagt!

Maracuja poeder – 25,90 euro

Filorga – Zonnecrème

Ik zweer bij een goede zonneverzorging en de producten van Filorga zijn to die for! De textuur van de zonnecrème voor je gezicht voelt goed. Ik gebruik factor 50 voor mijn gezicht zodat ik zeker beschermd ben 🙂

UV Bronze face sun cream – 29,00 euro

Caudalie

Caudalie opende zijn eerste winkel in België. Het mooie Brugge is een hotspot rijker en ik was er bij! Ik gebruik al enkele jaren de producten van Caudalie en heb alleen maar positieve ervaringen. Bij Caudalie in Brugge kan je ook terecht voor verzorgingen. Stay tuned want binnenkort test ik er eentje uit! Eigenlijk kan ik mijn favoriete product van dit merk niet kiezen, ze zijn allemaal zo goed! De make-up remover gebruik ik dagelijks maar ook zonder het serum tegen een stralende huid kan ik niet meer leven.

Caudalie serum – 49,30 euro

Kruidvat Natures

Kruidvat bracht een tijdje geleden een natures lijn op de markt. De nieuwste gezichtsverzorging van Kruidvat doet wonderen! De dagcrème doet zijn werk door goed te hydrateren en daardoor voelt mijn huid adembenemend zacht. Just the way I like it! Voor mij is het vooral mega belangrijk om mijn make-up goed te verwijderen voor het slapen omdat ik anders snel last heb van irritatie. Ik kiest vaakst voor vloeibare make-upreiniger omdat ik niet echt fan ben van vochtige doekjes.

Delbôve – Cou & Decolleté

De liftende crème van het Belgische skincaremerk Delbôve behoort ook tot mijn favorieten. De verzorgingscrème zorgt voor een liftend effect en is ideaal voor de gevoelige zones zoals mijn decolleté. Zeker proberen! Het gaat ook de huidveroudering tegen.

Delbôve Cou & Decolleté – 82 euro

L’Oréal

Als laatste mogen de producten van L’Oréal zeker niet ontbreken in deze lijst. Prijs-kwaliteit is ook echt super bij het merk en de vernieuwende collecties zorgen voor ellenlange wishlists. Eén van de beste bronzers in town als je het mij vraagt. De geur is verrukkelijk en de bronzer zorgt voor een matte dekking wat zorgt voor een natuurlijk effect.

Back to Bronze L’Oréal – 13,99 euro

Laat me zeker weten als je nog meer topproducten kent!

Geef een antwoord