Een geweldige lichaamsverzorging dankzij Caudalie♡

We kunnen wel zeggen dat de zomer volop bezig is en hoe blij we wel niet zijn! Maar wist je dat het van levensbelang is om je huid klaar te maken voor de zonnestralen? En dat deed ik!

Caudalie Boutique – Brugge

Zoals je hier kon lezen, ben ik een gigantische fan van Caudalie. Het merk verrast me telkens opnieuw met hun producten en stelt me nooit teleur. Ik was dan ook head over heels toen ik hoorde dat de eerste Caudalie Boutique opende in het pittoreske Brugge. Je kan er niet enkel terecht voor de beste verzorgingsproducten maar ook voor enkele verzorgingen zoals een body scrub & deze testte ik uit! Oh en het pand is echt ge-wel-dig!

Body Scrub & lichaamsolie

Ik ontdekte de body scrub waarbij ik een uur lang genoot van de zaligste behandeling ever. Met een zeebries op de achtergrond en de geur van hun heerlijke producten, kwam ik helemaal tot rust. De crushed cabernet scrub zorgt ervoor dat je huid glad aanvoelt en bovendien werkt het product afslankend.

Bij een body scrub worden de dode huidcellen verwijderd en ben je instant klaar voor je strandvakantie. Na een body scrub bruin je bovendien intenser en blijft je kleurtje langer, check! Na de behandeling wordt je huid verzorgd met de geweldige producten van Caudalie. De lichaamsolie die wordt gebruikt, zorgt er niet enkel voor dat je een afslankend resultaat bekomt maar ik voelde direct erna ook een verandering, mijn huid voelde zachter aan.

Deze producten staan bovenaan mijn wishlist! Overtuigd? Boek hier snel je afspraak!

Geef een antwoord