Autumn, is that you?

Na enkele hittegolven en andere geweldige zomerdagen, droom ik stiekem van de aankomende herfstperiode. De kleurencombinaties en prints die eraan zitten te komen zijn geweldig als je het mij vraagt.

Ik koos voor twee looks die me doen verlangen naar gezellig herfstavonden en cosy etentjes met de vriendinnen. Beide looks zijn van Deleye, no worries, ik linkte elk item zodat je het geweldige stuk onmiddellijk in je winkelmandje kan plaatsen 😉

Classy costume

Een pak is gewoonweg niet weg te denken uit je garderobe. Combineer met een stoere sneaker als het iets minder classy mag zijn. Tijdens een avondje uit kies je voor een vrouwelijke pump. Multifunctioneel!

BlazerBroekSchoenenT-shirt 

Black is always a good idea

Ben je niet aan drukke prints of speel je liever op safe? Ga voor een zwarte look die je afwerkt met een touch zoals een fanny pack of waarom niet eens kiezen voor een lakleren legging zoals ik deed?

 

TruiSchoenenFanny PackLakleren Broek

Welke outfit is jouw ultieme favoriet?

 

Geef een antwoord