Kopen of huren met AXA Bank?

Here again!

Super lang geleden dat ik nog iets heb gepost op de blog maar ik heb het momenteel gigantisch druk met school. Sorry for that! Vandaag wil ik iets met jullie bespreken wat ik super interessant vind!

Kopen of huren?

Ik studeer nog en zit al vier jaar op kot in Gent. Vriendinnen gaan alleen wonen, huren een appartement met vrienden of zijn een huis aan het bouwen. Allemaal scenario’s die ik binnenkort ook zal moeten afwegen! Heb jij hier al eens over nagedacht?

Misschien is het nog verre toekomst of komt het sneller dichterbij dan ik verwacht maar no worries want AXA Bank kwam met een oplossing namelijk de simulatie met AXA Bank! Dit is een simulatie met enkele persoonlijke vragen waarbij ze voor jou berekenen wat het interessantste is naargelang je situatie.

Omdat ik nog zo jong ben en nog geen vast inkomen heb, raden ze me aan om te huren!

Laat je me weten wat jouw ideale situatie is?

— in samenwerking met AXA Bank 

#kopenofhuren #axacalculator #axabankbelgium

Geef een antwoord