Een geweldige routine met de TIME-FILLER van Filorga

Een goede verzorgingsroutine is key als je het mij vraagt. Veel mensen hebben een goede make-uproutine maar vergeten vaak hun verzorging. Samen met Filorga testte ik enkele producten uit en ik ben alvast overtuigd!

Bestrijd die rimpels en verzorg je huid!

 

Time-Zero

Al enkele jaren gebruik ik producten om het verouderen tegen te gaan. Geen absolute anti-ageproducten want daarvoor ben ik nog iets te jong, maar wel producten met oog voor het verouderingsproces van je huid. De Time-Zero zorgt ervoor dat ik er instant minder moe uitzie en dat kan ik alleen maar toejuichen! Dankzij het serum ervaar ik een liftend effect en voelt mijn huid strakker en frisser aan.

Time-Filler Eyes

De huid onder je ogen is heel dun en fragiel & daarom is het van absoluut belang om die optimaal te verzorgen! Vroeger gebruikte ik niet per se gespecialiseerde producten maar van dit product krijg ik maar geen genoeg. Doordat ik nog studeer en stress me elke dag overvalt, slaap ik heel slecht ’s nachts. Met als gevolg dat ik ’s morgens “bags under my eyes” heb en die zijn jammer genoeg niet van Chanel … Ik probeer mijn ogen voldoende te hydrateren zodat mijn donkere kringen in de mate van het mogelijke toch wat verdwijnen.

 

Time-Filler Mat

Maar ook kan de Time-Filler Mat niet meer in mijn routine ontbreken. Dit product zorgt voor dezelfde effecten als de Time-Zero maar ik ondervind ook dat mijn huid iets gladder is en dat mijn onzuiverheden na een week verdwenen zijn.

Verzorging gebeurt als je slaapt

Als laatste wil ik hun nieuwste product in de kijker zetten. Ik vind het ook super super super belangrijk om nachtproducten te gebruiken zodat je huid zichzelf kan herstellen en voeden/hydrateren als je slaapt. De Time-Filler Night staat elke avond naast mijn bed en ik kan de laatste weken niet meer zonder. De textuur van het product is een gel die fijn is om aan te brengen. Ook bij dit product focust de Time-Filler Night op de verjonging en strakheid van de huid. Het is heel belangrijk om je huid goed te reinigen vooraleer je de crème aanbrengt!

 

Wat is jouw ultieme beauty-geheim?

Geef een antwoord