SOS ontharen: fruitige ontharingsproducten van Veet

Geen idee of je hier ook vaak last van hebt, maar als ik mijn benen scheer dan duurt het gevoel van over een babypoepje te wrijven slechts één nacht … Gelukkig bracht Veet een nieuw #easypeasy-assortiment uit met verschillende waxstrips in een fruitig geurtje om mijn probleem op te lossen!

Het nieuwe fruitige gamma bestaat uit een ontharingscrème en waxstrips voor benen, gezicht, oksels & bikinilijn. Aangezien mijn pijngrens zich onder 0 bevindt, was ik er niet echt gerust in om zelf met de waxstrips aan de slag te gaan. Maar het viel super goed mee! De fruitige geuren hebben alleszins mijn stressniveau verminderd!

Ikzelf wax mijn gezicht niet omdat ik enkele jaren geleden de haartjes op mijn gezicht liet laseren maar van de andere strips ben ik zeer tevreden!

A little secret from me to you: Als je je onthaard hebt, dan voelt het goed om even met koud water erover te gaan, zo verzacht het de “pijn”.

De strips komen bovendien in een handig formaat zodat je ze gemakkelijk kan meenemen op vakantie! Dubbel score als je het mij vraagt!

Missie gladde benen: GESLAAGD!

Prijs van de strips tussen 4,99 euro & 6,99 euro

ontharingscrème: 5,99 euro

Laat die zonnestralen en blote benen maar komen!

 

Geef een antwoord