Deze fantastische jassen moet gewoonweg je hebben!

Weer of geen weer … een jas is een statement piece! In alle kleuren, soorten en modellen, een stoere of vrouwelijke jas maakt of kraakt je outfit. Omdat de winter met rasse schreden nadert … is het hoogtijd om enkele favorieten te delen!

Puffer Jacket

Een puffer jacket is een must have en kan zeker niet ontbreken in de kleerkast van een fashionista! Omdat ik tijdens de wintermaanden nog steeds het zonnetje wil zijn, draag ik ook super graag kleur! Op een basic of sombere outfit mag het al eens iets meer zijn, niet?

Weekday – 80 euro

Beau Monde Fashion – 79,50 euro

Ruitjes!

Stoer maar toch vrouwelijk tegelijk! Zowel als een broek, een leuke sweater of een jas, de ruitjestrend is er in elk kleur dit seizoen!

Pull & Bear – 39,99 euro

Zara – 49,95 euro

Denim Days

Weet je niet wat aangetrokken? Kies voor denim! Zowel op een basic outfit als op een hippe jeans. Met deze trend kan je niks verkeerd doen! Deze stoere jacket is bovendien binnenin een blauwe teddy! Win-win!

Only – 69,99 euro

Welk model staat bovenaan jouw wishlist?

Geef een antwoord