Op het menu: de nieuwe Hair Food producten van Garnier

In Ter Kamerenbos, Brussel, bevindt zich een magisch plekje genaamd Café Flore. Dé gezelligste after work-plek bij uitstek. Vorige week werd de hotspot getransformeerd tot een kleurrijk paradijs waar we de nieuwste producten van Garnier mochten ontdekken. Leuk weetje: het Franse merk test niet op dieren en de (meeste) producten zijn bovendien vegan. Garnier gebruikt formules met 98% natuurlijke oorsprong, op basis van fruit boordevol voedingsstoffen.

De maskers van Garnier bestaan al even en maken steevast deel uit van onze haarverzorgingsroutine. Droog haar, beschadigd haar of normaal haar? Garnier biedt een unieke oplossing voor elk haartype. Nu breidt het gamma uit met een shampoo en conditioner. De vier nieuwkomers even op een rijtje:

Nourishing Banana Hair Food

Als je droog haar hebt, ben je het beste af met de nourishing banana hair food. Het product zit boordevol voedende en hydraterende bestanddelen die het haar zachter maken.

Repairing Papaya Hair Food

De producten met papaya zijn ideaal voor beschadigd haar en gaan herstellend werken zodat je in no time stevige en gezonde lokken hebt.

Smoothing Macadamia Hair Food

Na enkele koude wintermaanden heeft ons haar nood aan een stevige verzorging. Droog en onhandelbaar haar? Weg ermee met de smoothing macadamia.

Quenching Aloe Vera Hair Food

Als laatste is er de jongste telg in de Garnier-familie. Aloë vera werkt verkoelend en is voor normaal tot droog haar. Het biedt het haar een hydratatie en intense zachtheid.

Welk gamma is ideaal voor jouw lokken?

 

 

Geef een antwoord