Nighty night met Hunkemöller

De dagen en nachten worden frisser en langer dus het ideale moment om een nieuwe pyjama aan te schaffen! In samenwerking met Hunkemöller maakte ik een selectie van mijn favoriete nachtmode. Superzacht, warm, cosy én trendy! Win-win als je het mij vraagt!

Voor de beide looks koos ik voor twee totaal verschillende outfits! De eerste look is een geweldig topje met een shortje. Het kleur vind ik ook he-le-maal prachtig. Welk setje is jouw favoriet? Ontdek hier alle nachtmode.

Topje velours – 18,99 euro

Shortje velours – 22,99 euro

Het tweede setje is deze cosy pyjama uit de nieuwe collectie van Hunkemöller. Ideaal om een namiddag in de zetel te hangen. Het ideale huispak dus! De broek sluit mooi aan onderaan en is afgewerkt met een leuk detail aan de polsen en enkels.

Pyjamabroek velours – 29,99 euro

Top velours – 27,99 euro

Geef een antwoord